Johanna Look blir byråchef på Westander

Johanna Look tillträder en ny tjänst som byråchef och biträdande vd på pr-byrån Westander. Hon arbetar sedan sju år som konsult på företaget och är delägare sedan förra året. Rollen som byråchef är nyinrättad och omfattar ett särskilt ansvar för affärsutveckling.

– Som byråchef kommer Johanna Look att spela en nyckelroll när vi ska växa in i våra nya lokaler. Hennes långsiktiga tänkande och förmåga att få saker att hända är en stor tillgång för oss, säger Westanders vd Patrik Westander.

Johanna Look rekryterades för sju år sedan som juniorkonsult efter en examen från Berghs. Hon har suttit i Westanders ledningsgrupp i två år och blev delägare förra året. Bland hennes kundansvar genom åren finns Hjärt-Lungfonden, Collectum och ManpowerGroup. Johanna Look kommer även fortsättningsvis att ingå i byråns ledningsgrupp och vara chef för en av fem resultatenheter.

– Jag vill att 2014 blir året då vi tar ett rejält språng i metodutvecklingen av våra tjänster. I de nya lokalerna har vi redan en studio för medieträning och mycket större möjligheter att ta emot deltagare i kurser och seminarier. Målet är att Westander ska fortsätta växa och bli en av Sveriges största pr-byråer, säger Johanna Look.

Westander har nu 28 anställda och har som mål att växa till 35 anställda under 2014. Byrån flyttade nyligen in i nya och dubbelt så stora lokaler vid Slussen i Stockholm. Westander har sedan 2005 vunnit totalt nio kundundersökningar genomförda av branschtidningen Resumé respektive analysföretaget Regi.