Johanna Look ny enhetschef på Westander

Johanna Look är ny enhetschef på pr-byrån Westander. Hon arbetar sedan fem år som konsult på byrån, dit hon blev rekryterad som juniorkonsult efter en examen från Berghs. Johanna Look efterträder Janna Sundewall som efter åtta år på Westander blir vd på pr-byrån Geelmuyden.Kiese.

– Johanna Looks tydliga resultatorientering, långsiktiga tänkande och samarbetsorienterade ledarskap kommer att vara en stor tillgång för Westander i den expansiva fas som vi nu har gått in i, säger pr-byråns vd Patrik Westander.

Johanna Look arbetar sedan fem år som konsult på Westander, främst med medierelationer och opinionsbildning. Hon har en magisterexamen i konstvetenskap och en examen i strategisk information och pr från Berghs. Johanna Look kommer nu att ingå i byråns ledningsgrupp och vara chef för en av tre resultatenheter.

– I konsultrollen bidrar jag sedan länge till utveckling av våra arbetsmetoder. I min nya chefsroll vill jag i än högre grad arbeta för att Westander ska skapa kundnytta, fortsätta vinna kundundersökningar och bli en av Sveriges största pr-byråer, säger Johanna Look.

Janna Sundewall har arbetat på Westander sedan 2003 och suttit i ledningsgruppen sedan 2008. Hon går nu vidare till ett vd-jobb på pr-byrån Geelmuyden.Kiese.

– Janna Sundewall har tillfört oerhört mycket till Westanders utveckling under lång tid. Hon är en drömvärvning för varje pr-byrå och vi önskar henne varmt lycka till, säger Patrik Westander.

– Efter åtta otroligt roliga år på Westander lämnar jag med varm hand över till Johanna Look. Hon har en närvaro och ett sätt att vara konstruktivt ifrågasättande som jag lärt mig mycket av genom åren, säger Janna Sundewall.

Westander har för närvarande 22 anställda och cirka 50 aktiva kundrelationer. Målet är att bli 35 anställda 2014. Westander utsågs under förra året till såväl Årets Stora Pr-byrå i Regis och Dagens Industris kundundersökning som Kundens Bästa Pr-byrå i Novus och Resumés kundundersökning.