Jumpyard väljer Westander

Trampolinparksföretaget Jumpyard har inlett ett samarbete med pr-byrån Westander. Samarbetet handlar om att stärka varumärket och bidra till folkhälsan genom att fler barn och unga hittar glädjen i rörelse och motion.

– I dag når bara två av tio barn i landet Folkhälsomyndighetens rekommenderade mål med en timmes rörelse per dag. För att motverka trenden med alltmer stillasittande behöver vi i vuxenvärlden hjälpas åt att ge alla barn tillgång till rolig rörelse på deras villkor, säger Pelle Möller, vd på Jumpyard.

Jumpyard är Sveriges ledande aktör inom trampolin- och aktivitetsparker och har 11 parker i Sverige från Kristianstad i söder till Åre i norr. Företagets parker finns också i Norge, Danmark, Spanien och Portugal. Förra året genomfördes över 1,7 miljoner hopptimmar i parkerna.

I Westanders arbetsgrupp ingår Sara Arborén, affärsområdeschef för Westander Hälsa och Forskning och pr-konsulterna Julia Högberg, specialiserad på hälsa och medierelationer samt Emma Stark, specialiserad på opinionsbildning och public affairs.

– Jag ser fram emot att hjälpa Jumpyard att bidra med sin kunskap om hur fler barn och unga kan komma i rörelse. De vet allt om att göra rörelse kul och fångar upp barn som kanske inte alltid finner sig till rätta i föreningsidrotten, säger Sara Arborén, kundansvarig konsult på Westander.

De senaste tio åren har Westander vunnit fler kundundersökningar än någon annan svensk pr-byrå. Företaget vill vara pr-branschens bästa arbetsplats, inte minst för högpresterande småbarnsföräldrar.