Westander går för högtryck i Almedalen

På söndag drar årets Almedalsvecka igång och Westander finns som vanligt på plats med ett stort antal konsulter och aktiviteter. Vår vecka fylls med bland annat kostnadsfria pr- och debattakuter, seminarium, utdelning av pr-handböcker samt utnämningen Hetast i Almedalen.

Almedalsveckan är en unik möjlighet att träffa Sveriges viktigaste opinionsbildare och beslutsfattare under mer informella former. Westander deltar i Almedalen för att bidra till att fler blir aktiva samhällsaktörer.

Det här gör vi under Almedalsveckan:
Westanders debattakut.
DN Debatts tidigare redaktör Bo G Andersson, nu konsult på Westander, delar kostnadsfritt med sig av tips för att komma in på Dagens Nyheters debattsida. Debattakuten är fullbokad. 

Westanders pr-akut. För sjunde året i rad ger våra konsulter kostnadsfria råd om hur man skapar publicitet och påverkar politiska beslut. Pr-akuten pågår hela veckan. Antalet platser är begränsade.

Åtta av tio kommer älska det här seminariet. En erfaren panel diskuterar om statistik är vägen till journalisters och politikers hjärtan. Seminariet arrangeras den 4 juli klockan 10.30–11.30.

Hetast i Almedalen. Vem lyckades bäst med att få ut sitt budskap? Vad blev veckans samtalsämne? Vinnaren presenteras den 6 juli klockan 09.30.

Westanders pr-handbok 2013. I vanlig ordning delar vi ut en alldeles färsk upplaga av vår pr-handbok på Donners plats. Nytt för i år är bland annat tips för tv:s debattprogram och tips om bilder.