Westander hjälper Skolforum att synas

Skolforum på Stockholmsmässan, Nordens största mötesplats för lärare, har inlett ett samarbete med pr-byrån Westander. Syftet är att öka publiciteten kring årets upplaga av Skolforum den 27-29 oktober.

En del av samarbetet innebär att Westander och Skolforum erbjuder alla de 250 utställarna att få sina pressmeddelanden redigerade och distribuerade till utvalda journalister.

– Vi vill bidra till att våra utställare får den uppmärksamhet och det erkännande som deras verksamhet förtjänar. Det känns spännande att tillsammans med Westander kunna erbjuda dem professionell hjälp att utforma sina pressmeddelanden inför Skolforum, säger Sirpa Wahlberg Borgström, vd för Skolforum.

Årets Skolforum på Stockholmsmässan beräknas locka över 20 000 besökare. Bakom Skolforum står Lärarförbundet, Lärarnas Riksförbund, Föreningen Svenska Läromedel och Sveriges Skolledarförbund. I arbetsgruppen på Westander ingår Johannes Hylander och Birger Östberg.

– Skolan är ofta i fokus i medierna, men det handlar sällan om den positiva utveckling som faktiskt sker. Det känns angeläget att få bidra till att lyfta fram goda bilder från den svenska skolan, säger Johannes Hylander, kundansvarig på Westander.

Westander har tre år i rad blivit utsedd till Sveriges Bästa Pr-byrå av Resumé, två år i rad till snabbväxande Gasellföretag av Dagens Industri och två år i rad till ekonomiskt högpresterande Superföretag av Veckans Affärer.