Westander i Almedalen

På söndag drar årets Almedalsvecka i gång. Så här ett år före supervalåret räknar vi med intensiva möten om politik och samhällsfrågor. Westander finns som vanligt på plats med ett stort antal konsulter och aktiviteter. Vår vecka fylls med bland annat kostnadsfria pr akuter, utdelning av pr-handböcker, nyheten Almedalskommentaren samt utnämningen Hetast i Almedalen.

Almedalsveckan är en unik möjlighet att träffa Sveriges viktigaste opinionsbildare och beslutsfattare under mer informella former. Westander deltar i Almedalen för att bidra till att fler blir aktiva samhällsaktörer.

Det här gör vi under Almedalsveckan:

Westanders pr-handbok 2014. I vanlig ordning delar vi ut en rykande färsk upplaga av Westanders kostnadsfria pr-handbok på Donners plats.

Westanders pr-akut. För åttonde året ger våra konsulter kostnadsfria råd under en halvtimme om hur man skapar publicitet och påverkar politiska beslut. Pr-akuter pågår måndag till torsdag. Intresseanmälan görs på Westanders hemsida. Antalet platser är begränsat.

Hetast i Almedalen.
Vem lyckades bäst med att få ut sitt budskap? Vad blev veckans samtalsämne? Vinnaren utses fredagen den 5 juli klockan 09:30 på övervåningen i kårhuset Rindi, Tage Cervins gata 1.

Seminarier. I Westanders trädgård på Södra Kyrkogatan 13 kommer flera av företagets uppdragsgivare att anordna seminarier, paneldebatter och mingel under hela veckan.

Almedalskommentaren. Nytt för i år är att pr-konsulter från Westander kommer att kommentera partiledartalens höjdpunkter och lågvattenmärken via Bambuser och på Twitter.