Westander lanserar Handbok i digital kommunikation

Pr-byrån Westander släpper i dag Handbok i digital kommunikation 2023. Handboken innehåller 220 av Westander Digitals bästa praktiska tips om strategi och kanaler.

– Bra digital kommunikation kan stärka varumärket, bygga relationer med viktiga målgrupper och bidra till ökat samhällsengagemang. Med handboken vill vi bidra till att göra verktygen tillgängliga för fler, säger Monica Reinebo, affärsområdeschef för Westander Digital.

Handbok i digital kommunikation innehåller 220 praktiska tips om allt från Tiktok och poddar till person-pr och opinionsbildning i sociala medier.

– Många som arbetar med digital kommunikation känner sig osäkra på om de gör rätt saker och tycker att det är svårt att hålla sig uppdaterade i den snabba utvecklingen. De efterlyser inspiration, handfasta råd och tips på hur de kan arbeta mer strategiskt, säger Monica Reinebo.

Westander Digital vill hjälpa företag att dels förbättra sin digitala kommunikation, dels delta i debatten om det digitaliserade samhället.

Westanders byråintäkt har de senaste tio åren ökat med 8 procent i årsgenomsnitt, från 26 miljoner kronor 2011 till 55 miljoner 2021. Företagets långsiktiga expansionsmål är att bli en av Nordens största pr-byråer.

Handbok i digital kommunikation 2023 kan laddas ner och beställas kostnadsfritt här.