Westander nominerad till Årets pr-byrå

Dagens Industri och analysföretaget Regi har i dag nominerat pr-byrån Westander som en av fem kandidater till utmärkelsen Årets pr-byrå 2007. Nomineringen baseras på en kundundersökning där totalt 121 byråer har deltagit i olika kategorier och närmare 2.000 kunder har gjort sina bedömningar.

– Vi blir oerhört stolta när våra uppdragsgivare ger oss ett så högt betyg att Westander rankas bland landets fem främsta pr-byråer, säger vd Patrik Westander.

Årets pr-byrå utses den 12 februari på galan Årets Byrå 2007 på Oscarsteatern i Stockholm. Utnämningen baseras på en kundundersökning som analysföretaget Regi genomfört bland de deltagande byråernas kunder.

Övriga nominerade kandidater till Årets pr-byrå 2007 är Effektiva Media, GCI, Gullers Grupp och Prime PR. Totalt har 20 pr-byråer deltagit i kundundersökningen.

Pr-byrån Westander har för närvarande 23 anställda, jämfört med 20 för ett år sedan. Byrån har cirka 50 aktiva kundrelationer. Westander har vuxit med god lönsamhet varje år sedan starten år 2000 och planerar en fortsatt tillväxt genom rekrytering.

Westander har tre år i rad blivit utsedd till Sveriges Bästa Pr-byrå av Resumé, två år i rad till snabbväxande Gasellföretag av Dagens Industri och två år i rad till ekonomiskt högpresterande Superföretag av Veckans Affärer.