Westander nominerad till Årets Stora Pr-byrå

Dagens Industri och analysföretaget Regi har nominerat pr-byrån Westander som en av sex kandidater till utmärkelsen Årets Stora Pr-byrå 2012. Branschstudien Årets Byrå baseras på en kundundersökning.

– Vi är oerhört stolta och glada över att våra uppdragsgivare ger oss så höga betyg att Westander nu får tävla om pr-titeln igen. Fem år i rad har vi blivit antingen etta eller tvåa i Regis kundundersökning, säger vd Patrik Westander.

Årets Stora Pr-byrå utses den 19 februari på galan Årets Byrå 2012 på Stockholm Waterfront. Utnämningen baseras på en kundundersökning som analysföretaget Regi har genomfört bland de deltagande byråernas kunder. Totalt har 202 byråer deltagit i olika kategorier. Undersökningen omfattar drygt 3 000 bedömningar från köpare av kommunikationstjänster.

De företag som ingår i kategorin stora pr-byråer har en byråintäkt över 25 miljoner kronor. Övriga nominerade till Årets Stora Pr-byrå 2012 är Cohn & Wolfe Stockholm, Diplomat Communications, Gullers Grupp, Prime och Spotlight.

Westander har nu 29 anställda och har som mål att växa till 35 anställda 2014. Den senaste rekryteringskampanjen resulterade i 258 ansökningar och urvalsprocessen pågår för fullt.

– Vi hoppas kunna anställa tre–fyra nya konsulter i vårens rekryteringsomgång. Vårt långsiktiga expansionsmål är att bli en av Sveriges största pr-byråer, säger Patrik Westander.