Westander nominerad till Årets Stora Pr-byrå

Analysföretaget Regi har nominerat pr-byrån Westander som en av sju kandidater till utmärkelsen Årets Stora Pr-byrå 2013. Branschstudien Årets Byrå baseras på en kundundersökning.

– Vi är oerhört stolta och glada över att våra uppdragsgivare ger oss så höga betyg att Westander får tävla om pr-titeln i Årets Byrå. Sex år i rad har vi blivit antingen etta eller tvåa i Regis kundundersökning, säger vd Patrik Westander.

Årets Stora Pr-byrå utses den 18 februari på galan Årets Byrå 2013 på Stockholm Waterfront. Utnämningen baseras på en kundundersökning som analysföretaget Regi har genomfört bland de deltagande byråernas kunder. Totalt har över 200 byråer deltagit i olika kategorier. Undersökningen omfattar drygt 3 000 bedömningar från köpare av kommunikationstjänster.

– Regis kundundersökning Årets Byrå fungerar som en uppmuntran till hela branschen att konkurrera med hög kvalitet och nöjda uppdragsgivare, säger Patrik Westander.

De företag som ingår i kategorin stora pr-byråer har en byråintäkt över 25 miljoner kronor. Övriga nominerade till Årets Stora Pr-byrå 2013 är Grayling, Gullers Grupp, Narva, Prime, Solberg och Springtime.

Westanders personalstyrka omfattar i dag 26 personer och målet är att bli 35 anställda under 2014. Byrån genomför två rekryteringskampanjer om året. Vårens rekryteringskampanj pågår för fullt, med sista ansökningsdatum den 23 januari.