Westander nominerad till Årets Stora Pr-byrå

Analysföretaget Regi har nominerat pr-byrån Westander som en av sex kandidater till utmärkelsen Årets Stora Pr-byrå 2014. Branschstudien Årets Byrå baseras på en kundundersökning.

– Vi är oerhört stolta och glada över att våra uppdragsgivare ger oss så höga betyg att Westander får tävla om pr-titeln i Årets Byrå, säger vd Patrik Westander.

Årets Stora Pr-byrå utses den 19 februari på galan Årets Byrå 2014 på Grand Hôtel Stockholm. Utnämningen baseras på en kundundersökning som analysföretaget Regi har genomfört bland de deltagande byråernas kunder. Totalt har 175 byråer deltagit i olika kategorier. Undersökningen omfattar drygt 2 600 bedömningar från köpare av kommunikationstjänster.

– Regis kundundersökning Årets Byrå fungerar som en uppmuntran till hela branschen att konkurrera med hög kvalitet och nöjda uppdragsgivare, säger Patrik Westander.

Westander har under fyra av de senaste sex åren blivit utsedd till Årets Stora Pr-byrå. De företag som ingår i kategorin stora pr-byråer har en byråintäkt över 25 miljoner kronor. Övriga nominerade till Årets Stora Pr-byrå 2014 är Grayling, Gullers Grupp, Jung Relations, Solberg och Spotlight.

Westander grundades år 2000 av två bröder, Henrik och Patrik Westander, den ena fredsaktivist och den andra oljebolagsdirektör. I dag har Westander 30 anställda. Det långsiktiga expansionsmålet är att bli en av Sveriges största pr-byråer.

Vårens rekryteringskampanj pågår för fullt, med sista ansökningsdatum den 22 januari.