Westander satsar på klimatområdet

Pr-byrån Westander startar Westander Klimat och Energi. Inom detta nya fokusområde, lett av byråns grundare Henrik Westander, ska företaget hjälpa uppdragsgivarna att bidra till minskad klimatpåverkan.

– Med Westander Klimat och Energi vill vi formalisera och fördjupa vår satsning på klimatfrågan. Och inte minst underlätta rekryteringen av fler klimatexperter, säger Henrik Westander.

Westander Klimat och Energi är ett fokusområde, en integrerad del av pr-byrån Westander med inriktningen att analysera och informera på klimat- och energiområdet. Målet är att bidra till minskad klimatpåverkan.

– Vi söker aktivt uppdrag som bidrar till minskad klimatpåverkan. Westanders arbete med klimatfrågan omfattar redan en tredjedel av vår samlade verksamhet och vi räknar med att Westander Klimat och Energi kommer att vara en växande del av företaget, säger Henrik Westander.

Byrån har för närvarande 22 anställda och cirka 50 aktiva kundrelationer. Westander har vuxit med god lönsamhet varje år sedan starten år 2000 och planerar en fortsatt tillväxt genom rekrytering.

Westander har tre år i rad blivit utsedd till Sveriges Bästa Pr-byrå av Resumé, två år i rad till snabbväxande Gasellföretag av Dagens Industri och två år i rad till ekonomiskt högpresterande Superföretag av Veckans Affärer.