Westander värvar Elin Ramfalk

Pr-byrån Westander har anställt Elin Ramfalk, senast generalsekreterare på A Non Smoking Generation. Hon har mångårig praktisk erfarenhet av framgångsrik opinionsbildning mot tobak.

– Jag sökte mig till Westander för att byrån har ett så tydligt samhällsengagemang och flera uppdrag inom folkhälsoområdet. Det känns inspirerande att som pr-konsult få fortsätta att bidra till en positiv samhällsutveckling, säger Elin Ramfalk.

Elin Ramfalk har länge arbetat på A Non Smoking Generation, där hon under de tre senaste åren varit generalsekreterare och arbetat med organisationens opinionsbildning och lobbying. Pr-byrån Gullers utsåg nyligen A Non Smoking Generation till ”Sveriges främsta samhällsaktör de senaste 25 åren”.

– Elin Ramfalk har omfattande praktisk erfarenhet av framgångsrik opinionsbildning. Hennes kompetens och samhällsengagemang kommer att vara till stor nytta för våra uppdragsgivare, säger Jenny Kölfors, enhetschef på Westander.

Elin Ramfalk var en av 302 sökande till Westander i höstens rekryteringskampanj. Byrån har nu 30 anställda och spränger i år 30-miljonersvallen i byråintäkt. Westanders långsiktiga expansionsmål är att bli en av Sveriges största pr-byråer.

Westander genomför två rekryteringskampanjer om året. Sista ansökningsdatum i vårens rekryteringskampanj är den 22 januari.