Westander värvar från ActionAid

Pr-byrån Westander har anställt Karin Strandås, senast kampanjledare för den internationella biståndsorganisationen ActionAid. Hon har bred erfarenhet av politiskt arbete och opinionsbildning.

– Det känns väldigt inspirerande att Westander lägger så stor vikt vid personligt engagemang och ambitionen att bidra till en positiv samhällsutveckling. Jag vill jobba med uppdrag som jag själv tycker är viktiga, säger Karin Strandås.

Karin Strandås har gedigen erfarenhet av politiskt arbete och opinionsbildning. Hon har i många år varit anställd som politisk sekreterare på Miljöpartiets riksdagskansli, där hon framför allt arbetade med utbildnings-, jämställdhets- och utrikesfrågor. Hon har också varit ordförande för Svenska Burmakommittén. Senast kommer hon från en tjänst som kampanjledare på ActionAid där hon drivit kampanjer för klimaträttvisa och kvinnors rättigheter.

– Karin Strandås har omfattande erfarenhet av att skapa publicitet, bilda opinion och påverka politiska beslut. Hennes arbete med Svenska Burmakommittén är ett lysande exempel på hur en liten organisation kan få stort medialt utrymme och sätta agendan i en fråga, säger Westanders vd Patrik Westander.

Westander har nu 30 anställda och har som mål att växa till 35 anställda 2014. Byrån utsågs nyligen till Årets Stora Pr-byrå 2012 i Regis och Dagens Industris kundundersökning. Därmed har Westander utsetts till Årets Byrå under fyra av de senaste fem åren.