Westander värvar från bokbranschen

Pr-byrån Westander har anställt Nathalie Parkvall, senast pr-ansvarig på förlaget Gothia Fortbildning. Hon har tidigare arbetat som strateg, projektledare och marknadsansvarig i bok- och fortbildningsbranschen.

– Det är viktigt för mig att arbetet bidrar till något positivt. Jag lockades av Westanders stora engagemang i samhällsfrågor och öppenhet i opinionsarbetet, säger Nathalie Parkvall.

Nathalie Parkvall är utbildad journalist och projektledare och har över tio års erfarenhet inom kommunikation. Hon har bland annat arbetat med medierelationer, digital publicering, sociala medier och evenemang. På Gothia Fortbildning bidrog hon till medieexponering för hundratals fackböcker inom hälsa, omsorg och skola.

– Nathalie Parkvall har omfattande erfarenhet av kommunikation inom kultur, hälsa och utbildning. Dessutom kommer hennes kompetens inom digital kommunikation att vara till stor nytta för våra uppdragsgivare, säger Johanna Look, byråchef på Westander.

Westander genomför två rekryteringskampanjer om året. Nästa rekryteringskampanj startar i september 2015. Nathalie Parkvall var en av 302 sökande till Westander i höstens rekryteringskampanj. Byrån har nu 34 anställda och hade under 2014 en byråintäkt på 35 miljoner kronor. Westanders långsiktiga expansionsmål är att bli en av Sveriges största pr-byråer.

Analysföretaget Regi utsåg nyligen Westander till Årets Stora Pr-byrå 2014. Westander har därmed utsetts till Årets Byrå under fem av de sju senaste åren.