Westander värvar från Dagens Nyheter

Pr-byrån Westander har anställt Andreas Rolfer, senast journalist på Dagens Nyheter. Han har tio års erfarenhet från nyhetsmedia och specialkompetens inom webb-tv.

– Det är viktigt för mig att känna ett eget engagemang i de frågor jag jobbar med. Som pr-konsult på Westander ser jag fram emot att fortsätta arbeta för en positiv samhällsutveckling, säger Andreas Rolfer.

Andreas Rolfer har tidigare arbetat som journalist på Sveriges Radio och senast åtta år på Dagens Nyheter, där han bland annat var nattchef på nätupplagan och reporter med särskilt ansvar för webb-tv.

– Andreas Rolfer är en skicklig journalist med goda kunskaper inom en rad samhällsområden. Våra uppdragsgivare kommer att ha stor nytta av både hans gedigna journalistbakgrund och specialkompetensen inom webb-tv, säger vd Patrik Westander.

Andreas Rolfer var en av 241 sökande till Westander i höstens rekryteringskampanj. Westander har i dag 28 anställda och målet är att växa till 35 under 2014.

Westander har utsetts till Årets Stora Pr-byrå fyra gånger under de sex senaste åren i analysföretaget Regis kundundersökning.