Westander värvar från Folkpartiet

Pr-byrån Westander har anställt Tanja Tabrizian Selfors, senast kampanjansvarig hos Folkpartiet i Göteborg. Hon har bred erfarenhet av kommunikationsfrågor från såväl privat som offentlig sektor.

– Jag har ett brinnande intresse för samhällsfrågor och uppskattar Westanders öppenhet kring opinionsbildning och lobbying. Dessutom har Westander en personalpolicy som underlättar för mig som småbarnsförälder att ha balans i livet, säger Tanja Tabrizian Selfors.

Tanja Tabrizian Selfors har tidigare arbetat för Folkpartiet i Göteborg där hon var kampanjansvarig under supervalåret 2014. Dessförinnan arbetade hon som kommunikationsstrateg i Göteborgs Stad, med ansvar för bland annat chefsstöd i kommunikationsfrågor och som presskontakt. Hon har även arbetat på Ica, Svenskt Näringsliv och TV4.

– Tanja Tabrizian Selfors har stor erfarenhet av arbete med kommunikationsfrågor, inte minst inom partipolitiken. Vi rekryterar gärna fler samhällsengagerade personer med olika politisk bakgrund, säger Jenny Kölfors, enhetschef på Westander.

Tanja Tabrizian Selfors var en av 302 sökande till Westander i höstens rekryteringskampanj. Byrån har nu 34 anställda och hade under 2014 en byråintäkt på 35 miljoner kronor. Westanders långsiktiga expansionsmål är att bli en av Sveriges största pr-byråer.

Analysföretaget Regi utsåg nyligen Westander till Årets Stora Pr-byrå 2014. Westander har därmed utsetts till Årets Byrå under fem av de sju senaste åren.