Westander värvar från H+K Strategies

Westander har anställt Maja Stridsberg, senast projektledare på pr-byrån H+K Strategies. Hon har tidigare bland annat arbetat som ansvarig för sociala medier på Rättviseförmedlingen.

– Jag sökte mig till Westander för att byrån drivs av ett stort samhällsengagemang, både hos sina konsulter och hos uppdragsgivarna. Att mitt arbete bidrar till en positiv samhällsutveckling är viktigt för mig, säger Maja Stridsberg.

Maja Stridsberg kommer närmast från H+K Strategies, där hon arbetade som projektledare med företagskommunikation och marknads-pr. Tidigare har hon arbetat som ansvarig för sociala medier på den ideella organisationen Rättviseförmedlingen. Maja Stridsberg har en kandidatexamen i reklam och pr, samt en utbildning i digital strategi från Hyper Island.

– Maja Stridsberg har en intressant bakgrund med praktisk erfarenhet både från den ideella sektorn och från konsultbranschen. Inte minst kommer hennes kompetens inom sociala medier att vara till stor nytta för våra uppdragsgivare, säger Johanna Look, byråchef på Westander.

Maja Stridsberg var en av 302 sökande till Westander i höstens rekryteringskampanj. Byrån har nu 31 anställda och hade under 2014 en byråintäkt på 35 miljoner kronor. Westanders långsiktiga expansionsmål är att bli en av Sveriges största pr-byråer.

Westander har under fyra av de senaste sex åren blivit utsedd till Årets Stora Pr-byrå i analysföretaget Regis kundundersökning.