Westander värvar från IK Stockholm

Pr-byrån Westander har anställt Caroline Edgren, senast på reklambyrån IK Stockholm. Hon har mångårig erfarenhet av kommunikationsbranschen, främst som copywriter.

– Westander har en värdegrund som jag delar och många uppdragsgivare som det är lätt att brinna för. Jag tror att en reklamare kan bidra med kompletterande erfarenheter till en pr-byrå och ser för egen del fram emot att få jobba med medierelationer och opinionsbildning, säger Caroline Edgren.

Caroline Edgren har mångårig erfarenhet av kommunikationsbranschen som copywriter, frilansskribent och webbredaktör. Närmast kommer hon från reklambyrån IK Stockholm, som i likhet med Westander har vunnit analysföretaget Regis kundundersökning Årets Byrå tre år i rad. Caroline Edgren har en magisterexamen i litteraturvetenskap från Lunds universitet och har läst journalistik på Poppius.

– Caroline Edgren har gedigen konsulterfarenhet och tillför kompetens från reklambranschen som våra uppdragsgivare kan få stor nytta av. Vi vill ha en bredd i kunskap, erfarenhet och kompetens för att kunna göra ett bättre jobb i våra uppdrag, säger Westanders vd Patrik Westander.

Westander har nu 30 anställda och har som mål att växa till 35 anställda 2014. Den senaste rekryteringskampanjen resulterade i 258 ansökningar och urvalsprocessen pågår för fullt.