Westander värvar från Intellecta

Pr-byrån Westander stärker sin kompetens inom företagskommunikation genom att rekrytera Gunnar Vrang från konkurrenten Intellecta Communication. Gunnar Vrang har tidigare arbetat på bland annat UD och Exportrådet.

– Vi har ett växande antal företagskunder och behöver rekrytera fler civilekonomer. Gunnar Vrangs erfarenheter från regeringskansliet och internationella organisationer är något som våra uppdragsgivare kommer att ha stor nytta av, säger vd Patrik Westander.

Gunnar Vrang har senast arbetat som pr-konsult och skribent med fokus på investor relations på kommunikationsföretaget Intellecta Communication. Dessförinnan har han arbetat med handelsfrågor på utrikesdepartementet och som marknadskonsult för Exportrådet i USA. Gunnar Vrang har dessutom arbetat som konsult för FN:s utvecklingsorgan UNDP och som frilansjournalist.

– Westanders kundlista och målsättningen att bygga upp kundernas egen pr-kompetens är något som tilltalar mig. Det skapar ett förtroende som är viktigt för långsiktiga kundrelationer, säger Gunnar Vrang.

Westander har nu 19 anställda och cirka 35 aktiva kundrelationer. Byråintäkten ökade med 33 procent under första halvåret 2006, jämfört med motsvarande period föregående år. Westander är en av Sveriges snabbast växande pr-byråer.

Westander utsågs till Sveriges Bästa Pr-byrå 2005 i branschtidningen Resumés kundundersökning.