Westander värvar från JMW

Westanders rekryteringskampanj går vidare. Pr-byrån har anställt Fredrika Fredmark, senast projektledare på Microsofts pressavdelning på uppdrag av JMW Kommunikation. Hon har tidigare bland annat varit forskningsredaktör och skribent inom utbildningssektorn.

– Westanders ideal om ”den demokratiske lobbyisten” matchar min egen syn på hur vi i pr-branschen bör arbeta. Jag ser fram emot att jobba på en byrå med en lite annorlunda inriktning och med uppdrag jag sympatiserar med, säger Fredrika Fredmark.

Fredrika Fredmark är utbildad journalist och gymnasielärare. Hon har bland annat varit forskningsredaktör, frilansskribent och kommunikationskonsult – ofta med utbildnings- och teknikrelaterade kunder. Senast har hon jobbat som projektledare på Microsofts pressavdelning på uppdrag av JMW Kommunikation.

– Nu tar vi ytterligare ett steg mot målet att växa till 35 anställda. Fredrika Fredmark har en bred bakgrund inom kommunikation och hon förstärker direkt vår kompetens inom utbildning, teknik och sociala medier, säger Westanders vd Patrik Westander.

Westander har för närvarande 23 anställda och cirka 50 aktiva kundrelationer. Byrån har som mål att växa till 35 anställda 2014.

Westander har två år i rad utsetts till såväl Årets Stora Pr-byrå i Regis och Dagens Industris kundundersökning som Kundens Bästa Pr-byrå i Novus och Resumés kundundersökning. Byrån har sju år i rad, 2005-2011, vunnit någon av branschens två stora kundundersökningar.