Westander värvar från Jusek

Pr-byrån Westander har anställt Hanna Berheim, senast projektledare på akademikerförbundet Jusek. Hon har både ideell och professionell erfarenhet av utredning, opinionsbildning och politisk påverkan.

– Jag har själv haft stor nytta av Westanders pr-handbok för att bilda opinion och påverka politiska beslut. Det känns inspirerande att i konsultrollen nu få bidra till att fler företag och organisationer blir aktiva samhällsaktörer, säger Hanna Berheim.

Hanna Berheim har arbetat med utbildnings- och arbetsmarknadspolitik på Jusek sedan 2006. Där har hon varit projektledare med ansvar för undersökningar och opinionsbildning. Hon har också lång erfarenhet av att arbeta med företags sociala och miljömässiga ansvar, CSR, både inom Utrikesdepartementet och ideellt för Amnesty International. Hon har en bred utbildning inom samhällsvetenskap och språk med en magisterexamen i offentlig förvaltning.

– Hanna Berheim har många intresseområden och stor praktisk erfarenhet av påverkansarbete. Våra uppdragsgivare kommer att få stor nytta av hennes kompetens och engagemang, säger Westanders vd Patrik Westander.

Westander har nu 25 anställda och har som mål att växa till 35 anställda 2014. Byrån utsågs till Kundens Bästa Pr-byrå 2011 i Novus och Resumés kundundersökning. Westander har sju år i rad, 2005-2011, vunnit någon av branschens två stora kundundersökningar.