Westander värvar från Kristdemokraterna

Pr-byrån Westander har anställt Ellen Larsson, senast politiskt sakkunnig hos Kristdemokratiska kvinnoförbundet. Ellen Larsson har mångårig partipolitisk erfarenhet och är bland annat styrelseledamot i partiets biståndsorganisation, Kristdemokratiskt Internationellt Center.

Westander är i slutfasen av vårens rekryteringskampanj för att värva fler lobbyister och pr-konsulter. Hittills är det fem av 317 sökande, däribland Ellen Larsson, som har rekryterats.

– Westander är på många sätt en annorlunda pr-byrå. Det är särskilt viktigt för mig att byråns alla lobbyinguppdrag redovisas öppet och att konsulterna bara uppmuntras arbeta med uppdrag som engagerar dem, säger Ellen Larsson.

Ellen Larsson har ett flerårigt engagemang inom Kristdemokraterna. De senaste åren har hon arbetat som politiskt sakkunnig för Kristdemokratiska kvinnoförbundet och som projekthandläggare för demokratibistånd vid Kristdemokratiskt Internationellt Center. Ellen Larsson har en magisterexamen i statsvetenskap och en kandidatexamen i etik från Lunds universitet.

– Ellen Larssons gedigna partipolitiska erfarenheter gör att hon omedelbart kan skapa kundnytta i våra olika samarbeten. Vi rekryterar gärna fler personer med partipolitisk bakgrund, säger Westanders vd Patrik Westander.

Westander har nu 23 anställda och har som mål att växa till 35 anställda 2014. Byrån utsågs till Kundens Bästa Pr-byrå 2011 i Novus och Resumés kundundersökning.