Westander värvar från Liberalerna

Pr-byrån Westander har anställt Anna Norman, senast rotelchef och politiskt sakkunnig för Liberalerna på skolroteln i Stockholms stadshus. Anna Norman har många års erfarenhet av politisk kommunikation och opinionsbildning.

– Westanders breda samhällsengagemang och ambition om att fler ska delta i samhällsdebatten är drivkrafter som jag delar. Jag ser fram emot att kunna hjälpa fler företag och organisationer att få genomslag för sina viktiga frågor, säger Anna Norman.

Anna Norman rekryteras till affärsområdet Politik och Analys. Hon kommer närmast från tjänsten som rotelchef och skolpolitiskt sakkunnig hos Isabel Smedberg-Palmqvist (L), skolborgarråd i Stockholms stad. Tidigare har hon arbetat med bland annat policyutveckling samt press- och kommunikationsfrågor på Liberalernas kansli i Stockholms stadshus.

– Anna Norman har god insikt i politiska processer och praktiska erfarenheter av både kommunikation och opinionsbildning. Hon har särskilt goda förutsättningar att kunna erbjuda kvalificerad rådgivning till våra uppdragsgivare inom utbildning och arbetsmarknad, säger Nils Grunditz, affärsområdeschef på Westander Politik och Analys.

De senaste tio åren har Westander vunnit fler kundundersökningar än någon annan svensk pr-byrå. Företaget vill vara pr-branschens bästa arbetsplats, inte minst för högpresterande småbarnsföräldrar.

Westanders byråintäkt har de senaste åren ökat med 6 procent i årsgenomsnitt, från 26 miljoner kronor 2011 till 45 miljoner 2020. Företagets långsiktiga expansionsmål är att bli en av Nordens största pr-byråer.