Westander värvar från Mälardalens universitet

Pr-byrån Westander har anställt Emma Sandsjö, senast kommunikationschef på Mälardalens universitet. Hon har tidigare bland annat varit kommunikationschef på flygbolaget BRA och Hästens sängar.

– Jag lockades av Westanders tydliga ambition att bidra till en positiv samhällsutveckling i kombination med starka värderingar kring professionalism och öppenhet. Nu ser jag fram emot att hjälpa fler företag att ta plats i samhällsdebatten, säger Emma Sandsjö.

Emma Sandsjö rekryteras till affärsområdet Corporate Communications. Hon kommer närmast från rollen som kommunikationschef på Mälardalens universitet. Dessförinnan har hon arbetat som kommunikationschef på flygbolaget BRA och som global marknads- och kommunikationschef på Hästens sängar.

– Emma Sandsjö har en bred erfarenhet av strategiskt och operativt kommunikationsarbete. Jag tror att hennes kompetens inom förändringskommunikation och varumärkesutveckling kommer att vara särskilt värdefull för Westanders uppdragsgivare, säger Sebastian Stjern, affärsområdeschef för Westander Corporate Communications.

Westander Corporate Communications vill bidra till att fler företag deltar i samhällsdebatten. Westanders byråintäkt har de senaste tio åren ökat med 8 procent i årsgenomsnitt, från 26 miljoner kronor 2011 till 55 miljoner 2021. Företagets långsiktiga expansionsmål är att bli en av Nordens största pr-byråer.