Westander värvar från regeringskansliet

Pr-byrån Westander har anställt Stephanie Lundell, senast kommunikatör med ansvar för ledningsstöd i regeringskansliet. Hon har mångårig erfarenhet av mediefrågor och har tidigare bland annat arbetat som pressansvarig på Saco-förbundet Jusek.

– Westanders raka stil och öppenhet i påverkansarbetet är avgörande när jag nu söker mig till pr-branschen. Att det är en seriös arbetsgivare med kollektivavtal är också viktigt för mig, säger Stephanie Lundell.

Tidigare har Stephanie Lundell arbetat med medierelationer i utbildnings- och arbetsmarknadsfrågor på akademikerförbundet Jusek. Sedan 2007 har hon jobbat på regeringskansliets centrala kommunikationsavdelning. Där har hon bland annat arbetat med kommunikationsstöd till ledning och chefer, mediefrågor och kommunikation i samband med regeringskansliets förändringsarbete.

– Stephanie Lundell har lång och praktisk erfarenhet av pressarbete och av att kommunicera regeringens politik. Hon kan direkt börja hjälpa våra uppdragsgivare att bilda opinion och påverka politiska beslut, säger vd Patrik Westander.

Stephanie Lundell var en av 258 sökande till Westander i vårens rekryteringskampanj. Westander har i dag 29 anställda och målet är att växa till 35 under 2014. Sista ansökningsdatum i höstens rekryteringskampanj är den 12 september.

Westander utsågs till Årets Stora Pr-byrå 2012 i analysföretaget Regis kundundersökning.