Westander värvar från Resumé

Pr-byrån Westander har anställt Krister Berntsson, senast reporter på branschtidningen Resumé. Han har tidigare arbetat som reporter och redaktör på tidningar som Veckans Affärer, Kamratposten och Teknikens Värld.

– Westander har ett mycket gott rykte i journalistkretsar, där många framför allt uppskattar byråns öppenhetsfilosofi. Dessutom gillar jag att företaget uppmanar oss medarbetare att arbeta med kunder och frågor som vi själva känner engagemang för, säger Krister Berntsson.

Krister Berntsson har lång erfarenhet som journalist och har jobbat mycket med digital publicering och sociala medier. Under de senaste 14 åren har han arbetat inom Bonnierkoncernen, där han också varit personalrepresentant i Bonnier AB:s styrelse.

– Krister Berntsson har jobbat som journalist i 26 år och arbetat med allt från affärsjournalistik till att skriva om heminredning. Hans mångsidighet och breda kompetens kommer att vara till stor nytta för våra uppdragsgivare, säger Jenny Kölfors, enhetschef på Westander.

Krister Berntsson var en av 295 sökande till Westander i vårens rekryteringskampanj. Byrån flyttade förra året in i nya och dubbelt så stora lokaler vid Slussen i Stockholm. Westander har i dag 28 anställda och målet är att växa till 35 under 2014.

Westander har sedan 2005 vunnit totalt nio kundundersökningar genomförda av branschtidningen Resumé respektive analysföretaget Regi. Byråns enhetliga och öppet redovisade timpris är 1 800 kronor exklusive moms.