Westander värvar från Snacka Snyggt

Pr-byrån Westander har anställt Lisa Blomqvist, senast konsult på retorikbyrån Snacka Snyggt. Hon har flerårig erfarenhet från kommunikationsbranschen och har bland annat arbetat med talskrivning och medieträning.

– För mig är Westanders tydliga fokus på samhällsfrågor väldigt viktigt. Jag har själv ett stort samhällsintresse och ser fram emot att få arbeta med kollegor och uppdragsgivare som drivs av sitt engagemang, säger Lisa Blomqvist.

Lisa Blomqvist har arbetat på Snacka Snyggt de senaste tre åren, framför allt som kursledare, talskrivare och kommunikationsstrateg. Hon har en kandidatexamen i retorik från Lunds universitet och är utbildad journalist.

– Lisa Blomqvist har goda kunskaper i retorik, framställning och argumentation. Hon har dessutom en omfattande konsulterfarenhet och kommer att bli en stor tillgång för våra uppdragsgivare, säger Birger Lycken, enhetschef på Westander.

Lisa Blomqvist var en av 302 sökande till Westander i höstens rekryteringskampanj. Byrån har nu 33 anställda och hade under 2014 en byråintäkt på 35 miljoner kronor. Westanders långsiktiga expansionsmål är att bli en av Sveriges största pr-byråer.

Analysföretaget Regi utsåg nyligen Westander till Årets Stora Pr-byrå 2014. Westander har därmed utsetts till Årets Byrå under fem av de senaste sju åren.