Westander värvar från Socialdemokraterna

Pr-byrån Westander har anställt Tove Kullenberg, senast pressekreterare för Socialdemokraterna i Regeringskansliet. Hon har tidigare arbetat som pr-ansvarig på Bonnierförlagen.

– För mig är Westander en drömarbetsplats, med en stark värdegrund och engagerade medarbetare. Jag ser fram emot att hjälpa intressanta företag att stärka sitt påverkansarbete och sin kommunikation, säger Tove Kullenberg.

Tove Kullenberg rekryteras till affärsområdet Westander Hållbarhet. Tidigare har hon arbetat för Socialdemokraterna i Regeringskansliet, som pressekreterare åt bland annat klimat- och miljöminister Annika Strandhäll. Dessförinnan jobbade hon som pr-ansvarig på Bonnierförlagen, där hon bland annat ledde projekt kring läsfrämjande.

– Tove Kullenberg har en spännande bakgrund från både politiken och kulturvärlden. Hennes breda erfarenhet av kommunikationsarbete och opinionsbildning kommer att vara till stor nytta för våra uppdragsgivare, säger Anders Wennerstrand, affärsområdeschef för Westander Hållbarhet.

Westander Hållbarhet hjälper företag att stärka sitt varumärke, arbeta strategiskt med hållbarhetsfrågor och bidra till omställningen till ett hållbart samhälle.

Westanders byråintäkt har de senaste tio åren ökat med 9 procent i årsgenomsnitt, från 29 miljoner kronor 2012 till 69 miljoner 2022. Företagets långsiktiga expansionsmål är att bli en av Nordens största pr-byråer.