Westander värvar Frida Blom

Pr-byrån Westander har anställt Frida Blom, tidigare ordförande för Svenska Freds- och Skiljedomsföreningen. Hon har mångårig erfarenhet av att skapa publicitet, bilda opinion och påverka politiska beslut.

– På Westander kan jag välja att arbeta med uppdragsgivare som gör viktiga insatser för samhällsutvecklingen. Jag ser också fram emot att bli en del av Westanders arbete för att demokratisera lobbyismen, säger Frida Blom.

Frida Blom har arbetat inom Svenska Freds- och Skiljedomsföreningen i många år, först som politisk sekreterare och därefter som föreningens ordförande under åren 2003-2007. Hon representerade Svenska Freds i media och gentemot politiker, samt ledde föreningens opinionsbildande arbete. Frida Blom har en kandidatexamen i statsvetenskap och en masterexamen i freds- och konfliktforskning.

– Frida Blom är en av Sveriges skickligaste opinionsbildare. I rollen som Svenska Freds-ordförande fick hon praktiska erfarenheter av medierelationer och lobbying som gör att hon omedelbart kan skapa kundnytta i våra olika samarbeten, säger Westanders vd Patrik Westander.

Westander har nu 26 anställda och har som mål att växa till 35 anställda 2014. Byrån utsågs till Kundens Bästa Pr-byrå 2011 i Novus och Resumés kundundersökning. Westander har sju år i rad, 2005-2011, vunnit någon av branschens två stora kundundersökningar.