Westander värvar miljöingenjör

Pr-byrån Westander har anställt Nina Halling, civilingenjör inom miljö- och vattenteknik, som senast kommer från arbete med försäljning av tekniska lösningar inom vattenreningsteknik.

– Westander står för öppen lobbying och ett eget engagemang i frågorna. Jag hoppas kunna utnyttja mina miljökunskaper i arbetet med att hjälpa byråns uppdragsgivare, säger Nina Halling.

Nina Halling har tidigare arbetat med miljötekniska lösningar för reningsverk som säljare på den nordiska marknaden. Hon har en civilingenjörsexamen inom miljö- och vattenteknik från Uppsala universitet.

– Vi får allt fler uppdrag från miljöorganisationer och miljöföretag. Nina Hallings specialistkunskaper inom miljöområdet gör att hon omedelbart kan gå in och skapa kundnytta i våra olika samarbeten, säger Westanders vd Patrik Westander.

Pr-byrån Westander har för närvarande 23 anställda och cirka 50 aktiva kundrelationer. Westander har vuxit med god lönsamhet varje år sedan starten år 2000 och planerar en fortsatt tillväxt genom rekrytering.

Westander har tre år i rad blivit utsedd till Sveriges Bästa Pr-byrå av Resumé, två år i rad till snabbväxande Gasellföretag av Dagens Industri och två år i rad till ekonomiskt högpresterande Superföretag av Veckans Affärer.