Westander värvar Philip Wendahl

Pr-byrån Westander har anställt Philip Wendahl, som är styrelseledamot i Liberala ungdomsförbundet. Han har en bakgrund som lobbyist inom Elevorganisationen och kommer senast från tjänsten som pressekreterare på RFSL Ungdom.

– Westander är en skön pr-byrå med grymma värderingar, spännande kunder och galet inspirerande medarbetare. Jag ser fram emot att bidra med nya perspektiv och annorlunda infallsvinklar från min bakgrund i ungdomsfolkrörelsen, säger Philip Wendahl.

Philip Wendahl är förbundsstyrelseledamot i Liberala ungdomsförbundet. Han kommer senast från RFSL Ungdom, där han arbetat som pressekreterare med ansvar för presskontakter och mediestrategi. Philip Wendahl har tidigare varit informatör på Skolverkets upplysningstjänst och arbetat på Elevorganisationen som organisationsutvecklare och elevrättsexpert.

– Som lobbyist och ungdomspolitiker har Philip Wendahl skaffat sig en bred kommunikationskunskap. Jag hoppas att han blir den första av flera rekryteringar som Westander kan göra från de politiska ungdomsförbunden, säger Patrik Westander, vd på Westander.

Westander är en av Sveriges snabbast växande pr-byråer. Byrån har för närvarande 25 anställda och cirka 45 aktiva kundrelationer. Westander utsågs nyligen, för andra året i rad, till Sveriges Bästa Pr-byrå av Resumé. Under 2006 utsågs Westander också till snabbväxande Gasellföretag av Dagens Industri och ekonomiskt högpresterande Superföretag av Veckans Affärer.