Westander värvar politisk filosof

Pr-byrån Westander har rekryterat Magnus Jiborn, politisk filosof och samhällsdebattör, med ett förflutet som ordförande i Svenska Freds- och Skiljedomsföreningen samt som ledarskribent och politisk kolumnist på Sydsvenskan.

– Magnus Jiborn är en vass skribent som kan både medierelationer och lobbying. Han bidrar med bred erfarenhet såväl från den ideella sektorn som från offentlig sektor och privat näringsliv, säger Westanders vd Patrik Westander.

Magnus Jiborn har disputerat i praktisk filosofi vid Lunds universitet, där han fram till nu undervisat och forskat kring bland annat demokratifrågor.

Han har tidigare varit ordförande för Svenska Freds- och Skiljedomsföreningen, jobbat som konsult för pr-byrån Geelmuyden.Kiese samt varit ledarskribent och politisk kolumnist på Sydsvenskan.

På Westander kommer Magnus Jiborn att arbeta som projektledare, framför allt med lobbying och opinionsbildning i olika samhällsfrågor.

– En viktig faktor för mig var Westanders integritet och tydliga värdegrund. Westanders policy att vara öppen med sina uppdragsgivare och bara åta sig uppdrag man sympatiserar med skapar arbetsglädje, säger Magnus Jiborn.

Pr-byrån Westander har 21 anställda och cirka 45 aktiva kundrelationer. Under 2006 utsågs Westander till Sveriges Bästa Pr-byrå av Resumé, till snabbväxande Gasellföretag av Dagens Industri och till ekonomiskt högpresterande Superföretag av Veckans Affärer.

Pressmeddelanden 2007

Visa fler