AVARN Security väljer Westander

Säkerhetsföretaget AVARN Security har inlett ett samarbete med pr-byrån Westander. Samarbetet handlar i första hand om att stärka varumärket som arbetsgivare och bidra till företagets rekrytering av nya medarbetare.

– För att ytterligare bidra till ett tryggt och fungerande samhälle behöver vi anställa fler medarbetare med hög etisk och social kompetens. Westander delar vår syn på betydelsen av engagerade och hjälpsamma medarbetare, säger Erik Kocken Wennerholm, vd på AVARN Security.

AVARN Security har 3 500 medarbetare på ett 30-tal orter i Sverige. Verksamheten omfattar bland annat säkerhetssystem, larmcentral och personskydd.

– AVARN Security tar sin uppgift att skapa trygghet i samhället på allvar. Vi är glada och stolta över att få hjälpa dem att rekrytera fler ansvarstagande och empatiska medarbetare, säger Birger Lycken, kundansvarig konsult på Westander.

I Westanders arbetsgrupp ingår även Ninna Prage, pr-konsult och ansvarig för byråns tjänster inom digital kommunikation. Westander är Årets stora pr-byrå 2018 och har de senaste tio åren vunnit fler kundundersökningar än någon annan svensk pr-byrå.

Westanders byråintäkt har de senaste åren ökat med åtta procent i årsgenomsnitt, från 26 miljoner kronor 2011 till 40 miljoner 2017. Företagets långsiktiga expansionsmål är att bli en av Nordens största pr-byråer.