Linnea Sandström Lange ny delägare i Westander

Linnea Sandström Lange blir ny delägare i pr-byrån Westander, som därmed har totalt 21 anställda som delägare. Hon ansvarar för Westanders specialistområde Arbetsmarknad.

– Jag är stolt och glad över förtroendet. Delägarskapet gör mig om möjligt ännu mer motiverad i mitt arbete för att Westander ska kunna erbjuda Sveriges bästa rådgivning på arbetsmarknadsområdet, säger Linnea Sandström Lange.

Linnea Sandström Lange har jobbat fyra år i företaget och ansvarar för Westanders specialistområde Arbetsmarknad. Tidigare har hon bland annat arbetat på intresseorganisationen Personal PAC i Chicago och varit kommunikationsansvarig på Läkare i Världen.

– Jag är glad att Linnea Sandström Lange väljer att investera i Westander. Delägarskap uppmuntrar till långsiktighet och stärker de ekonomiska incitamenten att expandera, säger Westanders vd Patrik Westander.

Westanders byråintäkt har de senaste åren ökat med 6 procent i årsgenomsnitt, från 26 miljoner kronor 2011 till 45 miljoner 2020. Företagets långsiktiga expansionsmål är att bli en av Nordens största pr-byråer.

Westander grundades år 2000 av två bröder, Henrik och Patrik Westander, den ena fredsaktivist och den andra oljebolagsdirektör. Pr-byrån ägs fortfarande till största delen av grundarna.

Läs mer om Westanders ägande.