Stockholms Travsällskap väljer Westander

Stockholms Travsällskap, som bland annat driver Solvalla, har inlett ett samarbete med pr-byrån Westander. Samarbetet avser publicitet och opinionsbildning för att stärka travsporten.

– Genom samarbetet med Westander vill vi stärka travsportens möjligheter att bidra till samhällsnytta. Vi vill bland annat främja en debatt om hur travsporten kan öka idrottandet bland unga och få fler människor att engagera sig i hästnäringen, säger Mats Rosén, tf vd på Stockholms Travsällskap.

Stockholms Travsällskap är en ideell förening som driver Solvalla, Sveriges största travbana. På anläggningen arrangeras förutom travlopp också många mässor och konferenser. Stockholms Travsällskap driver även Stockholms Travskola som lär ut travsportens grunder till barn, ungdomar och vuxna. Just nu deltar föreningen också i utvecklandet av närområdet genom ett projekt där banans parkering ska ge plats åt ungefär 1 200 nya bostäder.

– Stockholms Travsällskap har en bred, spännande och viktig verksamhet. Det finns också en tydlig vilja att ta en ännu större roll som aktiv samhällsaktör, vilket känns otroligt roligt att få hjälpa till med, säger Frida Blom, kundansvarig konsult på Westander.

I Westanders arbetsgrupp ingår pr-konsulterna Frida Blom, Hanna Birath och Andreas Rolfer. Byrån har 32 anställda och hade under 2015 en byråintäkt på 35,4 miljoner kronor. Westanders långsiktiga expansionsmål är att bli en av Sveriges största pr-byråer.

Fem av de senaste åtta åren har Westander blivit utsedd till Årets stora pr-byrå i analysföretaget Regis kundundersökning.

Pressmeddelanden 2016

Visa fler