Westander är Årets stora pr-byrå

Analysföretaget Regi har utsett pr-byrån Westander till Årets stora pr-byrå 2017. Under de senaste tio åren har Westander därmed vunnit fler kundundersökningar än någon annan svensk pr-byrå.

– Westander har systematiskt byggt en lönsam snällhetskultur på arbetsplatsen. Det tror vi bidrar starkt till våra höga kundbetyg, säger företagets vd Patrik Westander.

Utnämningen Årets Byrå baseras på en kundundersökning som analysföretaget Regi har genomfört bland de deltagande byråernas kunder. Totalt har 170 byråer deltagit i olika kategorier. Undersökningen omfattar närmare 3 000 bedömningar från köpare av kommunikationstjänster.

De företag som ingår i kategorin stora pr-byråer har en byråintäkt över 25 miljoner kronor.

Topplistan över Årets stora pr-byråer 2017:

  1. Westander
  2. Gullers Grupp
  3. Springtime

– Årets Byrå är viktig både som kundundersökning och kvalitetsstämpel. Tävlingsmomentet fungerar dessutom som en uppmuntran till hela branschen att konkurrera med hög kvalitet och nöjda uppdragsgivare, säger Patrik Westander.

Westander vill vara pr-branschens bästa arbetsplats, inte minst för högpresterande småbarnsföräldrar. Sex av de senaste nio åren har Westander utsetts till Årets stora pr-byrå i analysföretaget Regis kundundersökning.

Westanders byråintäkt har de senaste åren ökat med åtta procent i årsgenomsnitt, från 26 miljoner kronor 2011 till 39 miljoner 2016. Företagets långsiktiga expansionsmål är att bli en av Nordens största pr-byråer.