Westander är Kundens Bästa Byrå

Tidningen Resumé har utsett pr-byrån Westander till Kundens Bästa Pr-byrå 2011. Nomineringen baseras på en kundundersökning där totalt 115 byråer har deltagit i olika kategorier.

– Vi blir oerhört stolta när våra uppdragsgivare ger oss så höga betyg i en kundundersökning. Utnämningen underlättar dessutom Westanders rekrytering av kompetenta och engagerade konsulter, säger Westanders vd Patrik Westander.

Bland Westanders uppdragsgivare finns Collectum, Hjärt-Lungfonden, O2, Pearson Assessment, Previa, Riksförbundet Sveriges museer, Statoil, Svensk Solenergi, Svensk Vindenergi och Visma.

Kundens Bästa Pr-byrå utsågs i går på galan Kundens Bästa Byrå 2011 på Södra Teatern i Stockholm. Utnämningen baseras på en kundundersökning som undersökningsföretaget Novus har genomfört bland de deltagande byråernas kunder.

115 byråer deltog i årets upplaga av Kundens Bästa Byrå. 90 byråer klarade kvalificeringen och 48 byråer nominerades. I kategorin pr-byråer var Wenderfalck och Westander i år de enda nominerade byråerna.

– Nu har Westander sju år i rad vunnit någon av branschens två stora kundundersökningar. Vi ser utnämningarna som ett kvitto på att kunderna uppskattar vårt engagemang i uppdragen, säger Patrik Westander.

Westander har för närvarande 19 anställda och cirka 50 aktiva kundrelationer. Byrån planerar att rekrytera 5-6 nya konsulter under 2011 och har som mål att växa till 35 anställda 2014. Westander utsågs under 2010 till såväl Årets Stora Pr-byrå i Regis och Dagens Industris kundundersökning som Kundens Bästa Pr-byrå i Novus och Resumés kundundersökning.