Westander nominerad till Årets stora pr-byrå

Analysföretaget Regi har nominerat pr-byrån Westander som en av fem kandidater till utmärkelsen Årets stora pr-byrå 2015. Branschstudien Årets Byrå baseras på en kundundersökning.

– Vi är oerhört stolta och glada över att våra uppdragsgivare ger oss så höga betyg att Westander får tävla om pr-titeln i Årets Byrå, säger vd Patrik Westander.

Årets stora pr-byrå utses den 11 februari på galan Årets Byrå 2015 på Cirkus i Stockholm. Utnämningen baseras på en kundundersökning som analysföretaget Regi har genomfört bland de deltagande byråernas kunder. Totalt har 179 byråer deltagit i olika kategorier. Undersökningen omfattar cirka 2 700 bedömningar från köpare av kommunikationstjänster.

– Regis kundundersökning Årets Byrå fungerar som en uppmuntran till hela branschen att konkurrera med hög kvalitet och nöjda uppdragsgivare, säger Patrik Westander.

Westander har under fem av de senaste sju åren blivit utsedd till Årets stora pr-byrå. De företag som ingår i kategorin stora pr-byråer har en byråintäkt över 25 miljoner kronor. Övriga nominerade till Årets stora pr-byrå 2015 är Gullers Grupp, Narva, Spotlight och Springtime.

Westander grundades år 2000 av två bröder, Henrik och Patrik Westander, den ena fredsaktivist och den andra oljebolagsdirektör. Pr-byrån har nu 32 anställda och hade under 2015 en byråintäkt på 35 miljoner kronor.

Pressmeddelanden 2016

Visa fler