Westander söker snälla pr-konsulter

Nu inleder pr-byrån Westander höstens rekryteringskampanj för att värva fler pr-konsulter och klimatlobbyister. Målet är att rekrytera tre till fyra nya konsulter till Westander, som i platsannonsen beskriver sig som ”en snäll pr-byrå”.

– Under ett år får vi in totalt omkring 700 jobbansökningar. Vi profilerar oss som en snäll pr-byrå och är väldigt glada att det finns ett så stort intresse för att komma till oss, säger Patrik Westander, vd på Westander.

Westanders byråintäkt blev rekordstora 22,2 miljoner kronor under första halvåret, en ökning med 4,0 miljoner eller 22 procent jämfört med motsvarande period 2015. Byrån genomför två rekryteringskampanjer om året. Sista ansökningsdatum i höstens rekryteringskampanj är torsdagen den 22 september.

– Vi tror det är effektivt och lönsamt att sätta snällheten i system på arbetsplatsen. Företag med en snällhetskultur kan ta mer betalt för sina tjänster, enklare rekrytera rätt personer och behålla medarbetarna längre, säger Patrik Westander.

Westander vill vara pr-branschens bästa arbetsplats, inte minst för högpresterande småbarnsföräldrar. Fem av de senaste åtta åren har Westander utsetts till Årets stora pr-byrå i analysföretaget Regis kundundersökning.

Westanders byråintäkt har de senaste åren ökat med åtta procent i årsgenomsnitt, från 26 miljoner kronor 2011 till 35 miljoner 2015. Företagets långsiktiga expansionsmål är att bli en av Nordens största pr-byråer.

Westander söker pr-konsulter »

Westander söker klimatlobbyister »

10 skäl att jobba på Westander »

Pressmeddelanden 2016

Visa fler