Westander startar klimatnyhetsbrev

Pr-byrån Westander har startat Dagens klimatnyheter, ett dagligt nyhetsbrev om klimatfrågan. Nyhetsbrevet sänds ut för första gången i dag.

– Vi vill bidra till ett ökat engagemang i klimatfrågan och dessutom profilera Westander Klimat och Energi, säger Henrik Westander, grundare av pr-byrån Westander och ansvarig för fokusområdet Westander Klimat och Energi.

I går meddelade Naturvårdsverket att klimatnyhetsbrevet Senaste nytt avslutas och informerade samtidigt prenumeranterna: ”Westander Klimat och Energi kommer från och med 9 februari 2010 att erbjuda Senaste nytts prenumeranter en liknande och kostnadsfri nyhetsförmedling.”

– Det brådskade att komma igång och vi har ännu inte tagit ställning till hur arbetet ska finansieras, eller hur länge vi kan ge ut nyhetsbrevet utan någon kostnadstäckning. På sikt hoppas jag att vi kommer att kunna skapa inkomster från nyhetsbrevet, säger Henrik Westander.

Pr-byrån Westander har för närvarande 23 anställda och cirka 60 aktiva kundrelationer. Westander Klimat och Energi är ett fokusområde, en integrerad del av pr-byrån Westander med inriktningen att analysera och informera på klimat- och energiområdet. Målet är att bidra till minskad klimatpåverkan.

Pressmeddelanden 2010

Visa fler