Westander värvar från Arenagruppen

Pr-byrån Westander har anställt Maria-Elsa Salvo, senast kommunikationsstrateg på Arenagruppen. Hon har tidigare arbetat som affärsutvecklare på Chiles ambassads handelsavdelning och är ledamot (S) i kommunfullmäktige i Stockholms stad.

– Att få arbeta brett med frågor som bidrar till en positiv samhällsutveckling har varit ett tungt skäl för mig att välja Westander. Som pr-konsult vill jag bland annat hjälpa uppdragsgivare att hitta lösningar som bidrar till en hållbar arbetsmarknad, säger Maria-Elsa Salvo.

Maria-Elsa Salvo rekryteras till affärsområdet Politik och Analys. Hon kommer närmast från Arenagruppen, där hon i fem år främst arbetat som konsult åt flera fackförbund och olika intresseorganisationer inom byggbranschen. Tidigare har hon arbetat som affärsutvecklare på Chiles ambassads handelsavdelning.

– Maria-Elsa Salvo har stor erfarenhet av att ta fram och nå ut med begripliga budskap som också får politiskt genomslag. Hennes praktiska erfarenheter av opinionsbildning och politisk påverkan kommer att bli en stor tillgång för våra uppdragsgivare, säger Nils Grunditz, affärsområdeschef på Westander Politik och Analys.

De senaste tio åren har Westander vunnit fler kundundersökningar än någon annan svensk pr-byrå. Företaget vill vara pr-branschens bästa arbetsplats, inte minst för högpresterande småbarnsföräldrar.

Westanders byråintäkt har de senaste åren ökat med 6 procent i årsgenomsnitt, från 26 miljoner kronor 2011 till 45 miljoner 2020. Företagets långsiktiga expansionsmål är att bli en av Nordens största pr-byråer.