Westander värvar från Bonnier Tidskrifter

Pr-byrån Westander har anställt Mattias Falk, senast ansvarig redaktör på Aftonbladet Resa. Han har mångårig erfarenhet som journalist med arbetsledande roller inom tidskriftsbranschen.

– Det känns oerhört roligt att börja jobba på en pr-byrå som i hög grad bygger på de anställdas eget samhällsengagemang. Jag ser fram emot att få hjälpa företag och organisationer att påverka samhället i positiv riktning, säger Mattias Falk.

Mattias Falk har över 15 års erfarenhet från tidskriftsbranschen och var bland annat med och startade modemagasinet King. Han har haft arbetsledande roller på ett flertal magasinstitlar hos Bonnier Tidskrifter och Egmont Publishing. Han har även skrivit reportageboken Svenskar i strid, utgiven av Albert Bonniers Förlag.

– Mattias Falk är en mångsidig skribent med gedigen erfarenhet av produktionsledning i högt tempo. Hans engagemang, struktur och breda kontaktnät kommer att bli en stor tillgång för våra uppdragsgivare, säger Johanna Look, byråchef på Westander.

Westander vill vara pr-branschens bästa arbetsplats, inte minst för högpresterande småbarnsföräldrar. Fem av de senaste åtta åren har Westander utsetts till Årets stora pr-byrå i analysföretaget Regis kundundersökning.

Westanders byråintäkt har de senaste åren ökat med åtta procent i årsgenomsnitt, från 26 miljoner kronor 2011 till 35 miljoner 2015. Företagets långsiktiga expansionsmål är att bli en av Nordens största pr-byråer.

Pressmeddelanden 2016

Visa fler