Westander värvar från Historiska museet

Pr-byrån Westander värvar Jenny Fransson, pressansvarig på Historiska museet, som ny pr-konsult. Jenny Fransson har även ansvarat för museets marknadsföring och har tidigare arbetat som pr-konsult på Spirit Kommunikation.

– Jag har under flera år haft ögonen på Westander. Dels för att de är ett av de snabbast växande pr-företagen, dels för att Westanders handlingsorienterade syn på pr stämmer väl överens med min egen, säger Jenny Fransson.

Jenny Fransson kommer närmast från en tjänst som pressansvarig på Historiska museet, där hon även ansvarade för museets marknadsföring och var förtroendevald vice ordförande i föreningen Stockholms museiinformatörer.

Jenny Fransson har en bakgrund inom integrerad kommunikation och har tidigare arbetat som pr-konsult på Spirit kommunikation samt som pr-trainee på Makovsky & Co i New York. Hon har en examen från Internationella pr- och informationsprogrammet på IIU i Stockholm och Pace University i New York.

– Vi är på ständig jakt efter konsulter som på något vis kompletterar oss andra. Jag tror framför allt att Jenny Franssons erfarenhet av integrerad kommunikation blir till nytta för våra uppdragsgivare, säger vd Patrik Westander.

Pr-byrån Westander har 19 anställda och cirka 35 aktiva kundrelationer. Westander har under 2006 utsetts till Sveriges Bästa Pr-byrå av Resumé, till snabbväxande Gasellföretag av Dagens Industri och till ekonomiskt högpresterande Superföretag av Veckans Affärer.

Pressmeddelanden 2006

Visa fler