Westander värvar från Läkare i Världen

Pr-byrån Westander har värvat Linnea Sandström Lange, senast kommunikationsansvarig på Läkare i Världen. Hon har flerårig erfarenhet från ideella organisationer och har även jobbat politiskt i USA.

– Lobbying är en viktig del av demokratin. Jag uppskattar särskilt Westanders öppenhet kring arbetsmetoder och uppdrag, säger Linnea Sandström Lange, pr-konsult på Westander Politik och Opinion.

Under sin tid som kommunikationsansvarig på Läkare i Världen stärkte Linnea Sandström Lange organisationens arbete med opinionsbildning och lobbying. Tidigare har hon bland annat arbetat på intresseorganisationen Personal PAC i Chicago. Hon medverkar ofta i media som expert på amerikansk politik.

– Linnea Sandström Lange har genom sitt arbete med kampanjer i USA skaffat värdefull erfarenhet. Hon bidrar med en annorlunda spetskunskap som kommer att bli en stor tillgång för våra uppdragsgivare, säger Mikael Persson, enhetschef på Westander Politik och Opinion.

Westander vill vara pr-branschens bästa arbetsplats, inte minst för högpresterande småbarnsföräldrar. Sex av de senaste nio åren har Westander utsetts till Årets stora pr-byrå i analysföretaget Regis kundundersökning.

Westanders byråintäkt har de senaste åren ökat med åtta procent i årsgenomsnitt, från 26 miljoner kronor 2011 till 39 miljoner 2016. Företagets långsiktiga expansionsmål är att bli en av Nordens största pr-byråer.

Pressmeddelanden 2017

Visa fler