Westander värvar JämO:s pressekreterare

Pr-byrån Westander Publicitet & Påverkan rekryterar Birger Östberg, tidigare pressekreterare åt Gudrun Schyman och senast pressekreterare på Jämställdhetsombudsmannen, JämO.

– Westander står för ett stort engagemang och en ovanlig öppenhet. Jag gillar byråns demokratiska ideal och ser fram emot att jobba med många olika uppdragsgivare, säger Birger Östberg.

Birger Östberg har mångårig erfarenhet från såväl opinionsbildning som politiskt beslutsfattande i riksdagen. Från sitt arbete som pressekreterare på JämO har han också god inblick i villkoren för informationsverksamheten på en statlig myndighet.

– Jämställdhetsfrågorna kommer att vara viktiga i samhällsdebatten under lång tid framöver och Birger Östberg blir en stor tillgång för våra uppdragsgivare. Det är också värdefullt att ta del av erfarenheterna från arbetet i kulisserna bakom mediefenomenet Gudrun Schyman, säger vd Patrik Westander.

Westander växer och har nyligen flyttat till större lokaler. Byrån har för närvarande 13 anställda och 30 aktiva kundrelationer. Byråintäkten ökade med 54 procent under första kvartalet 2005, jämfört med motsvarande period föregående år. Westander är en av Sveriges snabbast växande pr-byråer.

Pressmeddelanden 2005

Visa fler