Arbetsmarknad

Arbetsmarknaden har i dag utmaningar med både arbetslöshet och arbetskraftsbrist. Debatten på området präglas ofta av låsta positioner.

En välfungerande arbetsmarknad kräver konstruktiva lösningar och samarbete. Vi på Westander vill bidra till en lösningsorienterad debatt om framtidens arbetsmarknad. Westander har kollektivavtal och är medlem i Almega.

Våra specialister analyserar, opinionsbildar och påverkar utvecklingen på arbetsmarknadsområdet. Kontakta oss gärna så berättar vi mer.

Vill du veta mer?

Linnea Sandström Lange

Våra specialister inom arbetsmarknad

Linnea Sandström Lange

Pr-konsult

Linnea ansvarar för Westanders specialistområde Arbetsmarknad. Tidigare har hon bland annat arbetat på organisationen Personal PAC i Chicago.
– Skapa ett slagkraftigt budskap som finns med som en röd tråd i all kommunikation, säger Linnea Sandström Lange.

Maja Stridsberg

Affärsområdeschef

Maja är chef för enheten Westander Digital och Opinion. Resumé utsåg henne 2018 till en av Näringslivets 150 Superkommunikatörer.
– Tänk digitalt från början. Då kan ni delta på fler arenor och stärka ert varumärke, säger Maja Stridsberg.

Daniel Hirsch

Pr-konsult

Daniel ansvarar för Westanders specialistområde Hållbart resande. Tidigare har han arbetat som journalist, senast som chefredaktör på tidningen Travel News.
– Berätta om hur er verksamhet skapar samhällsnytta. Då får ni lättare gehör hos beslutsfattarna, säger Daniel Hirsch.

Mikael Persson

Seniorkonsult

Mikael ansvarar för Westanders tjänster inom lobbying. Tidigare har han bland annat varit politiskt sakkunnig hos EU-minister Cecilia Malmström (L).
– Ge förslag på konkreta lösningar som hjälper politikerna att nå sina mål, säger Mikael Persson.

Monica Lundbom

Pr-konsult

Monica ansvarar för Westanders tjänster inom digital kommunikation. Tidigare har hon arbetat hos Socialdemokraterna och på FN:s barnfond Unicef.
– Skriv en rapport om er fokusfråga. Lyft fram era förslag på konkreta lösningar, säger Monica Lundbom.

Sebastian Stjern

Seniorkonsult

Sebastian ansvarar för Westanders specialistområde Digitalisering. Tidigare har han bland annat startat och varit vd för skjortföretaget The Fair Tailor.
– Visa på bred förankring. Kroka arm med aktörer från olika delar av samhället för att bilda opinion, säger Sebastian Stjern.