Arbetsmarknad

Arbetsmarknaden har i dag utmaningar med både arbetslöshet och arbetskraftsbrist. Debatten på området präglas ofta av låsta positioner.

En välfungerande arbetsmarknad kräver konstruktiva lösningar och samarbete. Vi på Westander vill bidra till en lösningsorienterad debatt om framtidens arbetsmarknad. Westander har kollektivavtal och är medlem i Almega.

Våra specialister analyserar, opinionsbildar och påverkar utvecklingen på arbetsmarknadsområdet. Kontakta oss gärna så berättar vi mer.

Vill du veta mer?

Kristoffer Housset

Våra specialister inom arbetsmarknad

Kristoffer Housset

Affärsområdeschef

Kristoffer är chef för enheten Westander Digital och Opinion. Tidigare har han bland annat varit pressekreterare åt vänsterpartiledaren Lars Ohly.
– Skapa ett slagkraftigt budskap som finns med som en röd tråd i all kommunikation, säger Kristoffer Housset.

Daniel Hirsch

Pr-konsult

Daniel är specialiserad på klimat och energi. Tidigare har han arbetat som journalist, senast som chefredaktör på resebranschens tidning Travel News.
– Berätta om hur er verksamhet skapar samhällsnytta. Då får ni lättare gehör hos beslutsfattarna, säger Daniel Hirsch.

Katalin Herngren Bachry

Pr-konsult

Katalin ansvarar för Westanders tjänster inom hållbarhetsredovisning. Tidigare har hon arbetat med affärsutveckling på bland annat cateringföretaget Gigafood.
– Skriv en rapport om er fokusfråga. Lyft fram era förslag på konkreta lösningar, säger Katalin Herngren Bachry.

Maja Stridsberg

Seniorkonsult

Maja är specialiserad på opinionsbildning och digital kommunikation. Resumé utsåg henne 2018 till en av Näringslivets 150 Superkommunikatörer.
– Tänk digitalt från början. Då kan ni delta på fler arenor och stärka ert varumärke, säger Maja Stridsberg.

Mikael Persson

Seniorkonsult

Mikael ansvarar för Westanders tjänster inom lobbying. Tidigare har han bland annat varit politiskt sakkunnig hos EU-minister Cecilia Malmström (L).
– Ge förslag på konkreta lösningar som hjälper politikerna att nå sina mål, säger Mikael Persson.

Sebastian Stjern

Seniorkonsult

Sebastian är specialiserad på arbetsmarknad. Tidigare har han arbetat med hållbart företagande, som grundare av skjorttillverkaren The Fair Tailor.
– Visa på bred förankring. Kroka arm med aktörer från olika delar av samhället för att bilda opinion, säger Sebastian Stjern.