Boka Almedalsseminarium i Westanders trädgård

Westander älskar Almedalsveckan! Vi har funnits på plats varje år sedan byrån grundades år 2000. Här kan den som vill opinionsbilda eller påverka politiska beslut få väldigt mycket uträttat på kort tid. Men vi vet att många företag och organisationer som skulle vilja ordna ett eget seminarium avstår eftersom det känns dyrt och krångligt.

Nu vill vi göra det lätt att ordna ett kostnadseffektivt Almedalsseminarium av hög kvalitet. Veckans mest besökta dag, tisdag den 30 juni, lanserar vi i år Westanders trädgård på Södra Kyrkogatan 13. På denna vackra innergård kommer vi att skapa en kreativ och social miljö som uppmuntrar till goda samtal.

Till ett fast pris på 29 000 kronor exklusive moms erbjuder vi följande:

– 45 minuter scentid under tälttak
– 50 sittplatser för publik och gott om plats att stå
– En av våra skickliga moderatorer
– Professionellt ljud och ljus, inklusive tekniker
– Hörselslinga
– Toalett för besökare
– Alla nödvändiga tillstånd
– Fika för alla besökare: kaffe, te, juice, vatten, kaka, frukt

Vi erbjuder preliminärt nio seminarietider under dagen med start varje hel timme från kl 8.

Westander kan också hjälpa till med att ta fram upplägg, sätta ihop en panel, skicka ut inbjudningar, skapa publicitet och kommunicera digitalt i samband med seminariet. Vi erbjuder också webbsändning och filminspelning. Kostnader för det arbetet tillkommer.

Vill ni boka en seminarietid? Skicka en intresseanmälan till mikael.persson@westander.se. Intresseanmälan är inte bindande.

Vill du veta mer?

Mikael Persson